Viking köyünü inşa edip zirveye tırmanmak için saldırı, akın ve çevirmede Facebook arkadaşlarına ve dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncuya katıl!
Bir sonraki Coin Master sen olabilirsin, peki gerekli özelliklere sahip misin? Zamanda yolculuk edip sihirli diyarlarda dövüşerek en iyi Korsan, Hippi, Kral, Savaşçı ya da hepsinden de üstün VİKİNG ol!
Benzer konu var evet bu script versiyonu. Mod indirmeden Google play yüklemesi üzerine hileyi yapmak isteyenler için. Ayrıca versiyon farkı var. Şu an paylaştığım son güncel versiyon.
Spin hilesini bekliyorum , markete gelecekti , YouTube sitesinde coin master bug wifi yazdığımızda gelen videolarda wifi ile yapılan hileler anlatılıyor ama dil yabancı olduğu için pek anlamıyorum, sadece ödül alınacağı zaman wifi bağlantısıni kesip ödül almaya çalışılıyor ve oyun hata veriyor ardından wifi açılıp tekrar oyuna devam ediliyor, bu şekilde oyun bizi tamamlanması daha kolay bir bara veriyor,bu şekilde ahtapot görevinin 3 defa üst üste oynandığını gördüm, sizde izlerseniz sanırım bu hileyi çözersiniz