Afk Arena Hile ile beraberiz. Bugün sizlere kolayca nasıl hile yapabileceğiniz konusunda çalışma yaptım. İlk denemem bu hileye denk geldi. Uzatmayayım başlayalım.
Öncelikle hilemiz 2 bölüme ayrılıyor
1-Hız hilesi (Oyunda sınırları kaldırın. Hızlıca bölümler biter. 2-Atak hilesi (Sadece ücretsiz 1 karakter verilmektedir. Diğerleri için iletişime geçebilirsiniz.) TIKLA
1-Hız Hilesi
Bu hileyi yapabilmek için öncelikle ayarları yapınız.
Hemen sağ üstte (Sizde 0 yazacaktır.) Bir küme var ona basın ve 5000 yapın.
Atak Hilesi afkarenahile1.0v.txt (25.0 KB)
Atak hilesi çalışabilmesi için okçunun 21 seviye ve üzeri olması gerekmektedir.
Hız Hilesi afkarenahiz1v.txt (18.2 KB)
ilerki seviyelerde (ben 10. mapdeyim) damage hilesini yaparken savaş doğrulanmadı hatası alıyorum büyük ihtimal sg ile alakalı bi durum bunun için ne yapılabilir
karakterlerin skillerine bak atıyorum 120 lvlde açılan 3.level skill bonusu %150 ise e duble ile 1,5 diye arat cıkan sonuçları yükselt ancak ilerledikce savaş onaylanmadı hatası alabilirsin bu yöntem işe yaramaz ise yine e duble ile taktığın itemin attack ve defans bonusunu arat ve yükselt
Hocam moviestarplanet diye bir oyun var hem pc de hemde mobilde oynana biliyor ama ne game guardian işliyor nede başka bişey sana zahmet bi bakar mısın bu arada oyunda gems altın ve fame yani seviye var buna bir açık bulursan çok iyi olur